Velkommen til Kroken

Det skjer ting på eiendommen vår og det er utrolig stas. Da vi kom igår for en lang søndagsøkt oppdaget vi at hjørnene sto på plass, byggstrømmen vår er der, røra våre er der, grusen vår er der.. ja, you get the picture. Det er der. Nå som ting er plassert og avmerket og oppmålt og tilpasset er det litt lettere å se for seg hvordan det kommer til å bli.

Her for eksempel, her er hjørnet vårt. Her skal det stå! 
 Og her sitter jeg og slapper av på sofakanten. Digg! Maks relax. Fin utsikt! 
 Hilde står og ser på utsikten fra terrassen, - nesten som Titanic.  
We are the queens of the world (kroken2)!
Jeg slapper av i ørelappstolen ved peisen eller noe sånt. ;)
 ... mens Hilde lager mat på kjøkkenet. Suppe, obviously! Smells delish, Hilds!  
 Nevnte vi byggstrømmen vår? Sykt bra byggstrøm! Klin lik Henrik sin, men denne er garantert utrolig mye bedre. Og det der er våre rør. Når vi trekker ned i do, så skjer det noe her. 
 I dag kommer huset på denne grunnmuren. Naboene bak oss. :) Det blir bra for dem det.
Fine, solrike søndager i Kroken er ca det beste som fins for tiden. Masser av timer til å jobbe, også grille pølser og drikke iskald solo (som vi for øvrig har hatt enorme cravings på for tiden begge to, kanskje det rett og slett er den eneste drikken som ikke hjelper mot annet enn tørsten) til middag. Sjarmisk. :) 
 Og blir det mer sjarm nå, så bikker det vel. ;) 
Og til slutt, "Lyset over Drammen" 
- visste du at det er en kjent greie som fotografer kommer for å ta bilder av? It's pretty pretty! 

8 kommentarer:

Hege - BOLIGglede sa...

You rock girls:)) gleder meg!

Liv Kari sa...

:D :D

Stå på, verdens flinkeste husbyggere!

krisa sa...

Sneik meg inn her jeg Mette og Hilde.. Saa flinke dere er. Kunne ønske jeg kunne kommet og hjelpt dere:-) Har jo god erfaring med snekring og maling fra tidligere år, åsså for ikke å glemme; samfunn med norske grillpølser og solo da gitt, det hadde jo vært fest:-) Masse lykke til kjære dere, stå på!
Hilsen fra Karin

Caroline Strimp sa...

Det er så innmari kult at dere skal bygge hus! Du og dere er forresten hjertelig velkommen til meg og min søster i Oslo om dere er i nærheten :)

Lisa sa...

Hehe, skjønner dere el litt stolte ja. Med god grunn! Takk for at dere deler med oss.. Veldig gøy å se:) håper jeg kan dra en tur til Kroken snart og se d live. Enn så lenge, får dere fortsette å være flinke :) klem

Mette sa...

Dere er vel skjønne! :)

Karin - for en gledelig overraskelse at du følger med på oss! :) Hadde vært gull å hatt deg i nærheten, tenker ofte på hvor mye du betø for oss! :)

Caroline - takktakk. :) Vi kommer gjerne når Kroken ikke er førstepri og sånn.. :) Kanskje når det er snø og kaldt feks!

judith g sa...

Kult at dere bygger hus med så mye entusiasme! Det er inspirerende. Om et halvt år eller noe braker det løs på den andre siden av fjorden. :) Masse lykke til med altsammen! Gleder meg til å se resultatet.

Betty boo sa...

så søte dere er - gleder meg skikkelig med dere altså! :) :*

Legg inn en kommentar