Tilbakeblikk på helgen

For en helg. :)
Først, la meg få bruke et par linjer på å takke alle som kom innom. Det er nemlig sånt man kan gjøre i Kroken, man kan komme innom. Det som skjer da er at man hilser på, får omvisning på tomten til den man hilser på og lar seg lett overbevise om og si seg enig i at akkurat den tomten er faktisk den beste tomten, med det fineste huset, og den beste utsikten (selvom det faktisk bare er vår tomt som har alle de tre da ;)). Også gir det oss en skikkelig god unnskyldning for en pause. Det er vinn-vinn-vinn; vi blir glade, dere blir glade og Røyken kommune blir glade over høyere besøkstall.

Men anyways, på lørdag var det sikkert 40 folk innom. Til og med Mr. Ruhe from uniten! He came all the way! Og mange flere, ekstra koselige folk. :) Og da ble det grillings i steinhaugen på Kroken 6 for alle mann. Sjarm! :)

Det foregår på følgende måte: I see fire and I hear "NÅ GRILLES DET!" og da løper vi ned av stiger og ut av hager og frem fra skjul og skog og kratt, også samler vi oss rundt ildstedet og har heftige matopplevelser. 
 Sant, Hilde? 
Pølseopplevelse!
Noen så kanskje instabildet av hatten min og noen tror kanskje jeg bruker den fordi det er fashion, men truth is at jeg kaller den The Hairsaver Hat.
Og hvis du tenker at "næææh, gidder ikke komme og grille for jeg er ikke så glad i pøls, så kan du gjøre som Tulla bare. :) Og ja, det er lov å komme bare for å få mat.

Vi har blitt arbeidskvinns forresten, vi både maler, sjauer og isolerer. Noen tror kanskje vi bare gjør drittjobbene, men serr isolering er digg da! 

Også er vi glad for en fetter som Magne, som tør å stå midt i falne trær med motorsag, sånn at vi kan få fjerne greiner og hogga ved. Se, det ser ut som jeg har på matroslue, men det bare en blanding av hairsaverhat og maske. Se, det ser ut som Magne har rødt, langt hår, men det er bare motorsagsprutebeskytterplast i bakhuet. 

 Og helt til slutt så vil jeg gjerne takke min arbeidsgiver Nils.

Neida. - men helt til slutt så vil jeg takke for besøkende med poser! Sier ikke at alle må, bør eller skal ha med poser, men det sømmer seg å takke de som har det med - for det er innmari digg å ha en pose med kos når man klør i det isolasjonsbefengte øyet, eller det drypper maling for n'te gang ned på vinduskarmer uten at vi så det og det tørka så vi måtte skrape lenge og vel for å få det bort. Da er det digg med en pose med no!

I dag, som i nå, settes huset opp! Forvent hyppige oppdateringer! :)  

1 kommentarer:

Mariann sa...

Dette er tidenes råeste byggeblogg - dermed basta! Stå på, godeste Mette og Hildis! Gøy å følge med dere!

Legg inn en kommentar