Helgen leverte igjen!

Det som er så bra med helger er at det er to hele dager! Fra morgen til kveld, mange timer, mye frisk luft og vettu hva - det er fint vær. Bare tenk over det, - det har vært fint vær hver eneste helg siden for 6 uker siden og do you know why?? Fordi God loves us og vi har fått utnytte helgene til det maksimale og vi har kunnet grille og spise og male og ikke fryse så veldig. :)

Denne helgen var så bra som den kunne bli, for vi fikk nemlig en utstrakt hånd av vår allerkjæreste lillesøster Prissa, også kom Lindasøster en tur, også fikk vi malt meget mye, såpass at vi kunne klaste høy fem kl 19:30 i mørket på lifta på søndag. Vi var nemlig ferdig med malejobb 2. Oh'lala.

Denne helgen leverte som vanlig, - både tid og krefter og kos og hygge. Hver helgemorgen de siste ukene har startet med at jeg tar et bilde av dette: og sender på viber til Hilde. Så fristes hun såpass at hun spretter opp og kommer løpende ut i stua, klar for ein skinande ny dag. 
Jeg har mistanke om at de fleste tror jeg er innmari flink til å lage mat og sånn, men sannheten er at jeg bare er veldig glad i mat og glad i å lage mat og glad i å spise mat. Og da har jeg fått litt erfaring på noe, og blitt litt flink på det. Men alt jeg IKKE har erfaring på, det er det derimot superuflink på. Ta f.eks innbakte horn; ekstra uflink. Så da lagde jeg noen muffins også, så jeg kunne reparere skaden med de. ;) 
 Og ja, Prissa var med oss i Kroken og malte i mange timer! Prissa, we love you!! <3<3 <3
Også kom Linster for å hente Prissa og tror du ikke hun hadde på malerklær? Så da bidro hun litt hun også! TUSEN TAKK sussebassiner. :) <3
 
Så lød det som det alltid lød: TID FOR GRILLINGS! 
Så da mekka Hilde bål og vi grilla horn som ikke så ut i måneskinn og i tillegg var de bare semigode. Det er jo ofte sånn at når mat ser stygg ut så sier folk "ååh, men de er sikkert kjempegode!" Vel - det stemte ikke helt denne gangen. 
 Litt nedi gata fant vi disse jentene. Og med en gang vi kom ruslende så stakk de hodet langt oppunder forkantbord og vindskier (fagspråk) og malte febrilsk. Flinke jenter, Marit og Camlah! 
 Også kom Celine for å se og Hilde for å vise. Også kom morfar! Og det var utrolig koselig. Og han fikk omvisning og rundtur og han til og med karra seg opp byggtrappa selvom vi sa at det var for bratt, men neida - og det som skjedde var at da han skulle gå ned igjen så bare "oi, var det så høye trinn da gitt" også måtte han holde seg fast i Hilde og vi fikk litt latterkrampe alle tre. Skrekkblandet fryd.
Og etterpå måtte Magne vise oss den gule gravemaskinen som fiksa på tomta hans. Se på den a, sa han også sto vi der og ååh-et. Fin tomt, Magne! 

Og slik sto han resten av dagen. (Neida ;) Joda ;)). 
  Over til grille-grille-grille. Her ser du hvor kos Prissa har det. Ikke sant, Prissa? Også hadde Hein malebesøk og muffinsa fikk ben å gå på. Men ikke før de hadde spist et horn! Minst! >:/
 
  Også over til hovedsaken: HUSET! Se så stort det har blitt! 
Vi har hjertesmileyer i øya!  
Også snudde vi oss og så på dette. Og sukka. Høylydt. 
 Og som en avslutning på en ellers så perfekt helg så kom Dina og Arne med lunka (det er litt lang kjøretur) pizzaboller og kaffe! Akkurat det vi trengte! :) Tusen takk! 
 
Eller hva, Simon? "Ja du kan si vi nyter velsignelsen på en måte". 
 

4 kommentarer:

Edith:D sa...

Sykt gøt blogg! Mette (eller Hilde) jeg elsker måten du/ dere skriver på! Perfekthelg.nl

mediafjes sa...

Misunner dere den utsikta! Good memories!

Magne sa...

Er ikke rart, Magne, er litt betatt av tomta si. Den er jo helt strøken.. Btw, nå er det en ringmur der og.. ;)

Magne sa...

.. jeg tror kanskje det er den fineste ringmuren i hele Kroken.. :)

Legg inn en kommentar