Bare rør (hoho)

Ja, nå skjer det ting. :) Favorittgraveren vår har gravd seg frem til der huset skal stå, rørlegger og elektriker har lagt inn rør og det ser aldeles vakkert ut. :) Hvem skulle trodd at man kunne gå rundt og kose seg på stein! Det kan man nemlig når man eier den.
Over til annahverdaghverdagen vår: Sol over takmønet, sol over høsteklare jorder, solstråler over malende hoder og solstreif gjennom gårdsmaskiner. Den andre annahverdagen regner det. Som i dag.
Sjjjjarm. :) Begynner å bli litt smålei malingsflekker på hud og whitespiritlukt av hår, men ellers går det utrolig greit. Trives i selskap med de handy, vi håper at det smitter litt over på oss nå som vi bygger hus og sånn. Men bare plis håper vi slipper å gå rundt som snømenn, det ække mote!
Har du forresten vært med og vota på hvilken farge vi skal ha på huset? Slapp av, det er ikke så seriøst at vi faktisk lar oss påvirke om du stemmer på lillastripete hus med gullkarmer (nå hadde jeg tenkt å redigere inn det valget, men det gikk visst ikke såeh ...), vi skal nemlig ha hvitt hvitt uansett hva du sier, for det er finest! (og enklest å male) ... men stem allikevel davel!

4 kommentarer:

Hilde Karine Johnsen sa...

"Trives i selskap med de handy" Det var meg du tenkte på, sant? ;-)

Liv Kari sa...

Mette og Hilde, dere er så utrolig flinke!! Så gøy at dere blogger sånn at vi kan følge med. Må ta et tomtebesøk en solskinnsdag, snart :)

Mette sa...

Ja, kom kom Liv Kari! :D Moro at du vil følge med. :)

linda sa...

Gøy å se :)!!

Legg inn en kommentar